diumenge, 29 de novembre del 2015

PER PREMIS AIXÍ, MILLOR NO CAL

Fa tot just una setmana comentava el què m'havia semblat, a grans trets, la temporada castellera d'enguany a "Temporada 2015".
I com que es va acabar, els del diari ARA han organitzat uns premis anomenats Ara Castells. Una colla de periodistes decidien quina havia estat la millor colla d'aquest ant, juntament amb altres premis (millor fotografia, colla més segura, més innovadora i més popular).
El premi a la millor colla se l'ha endut els Castellers de Vilafranca, basant-se en què és la colla que té més punts en el rànking. Doncs què voleu que us digui? Trobo que és un premi injust. Vilafranca ha tingut més punts, sí, però... ha estat la millor?
Minyons de Terrassa, que ha fet cinc castells de deu pisos descarregats, entre ells el 4 de 10 amb folre i manilles que mai s'havia vist mai, de veritat no té cap reconeixement? Vilafranca ha estat millor perquè té més punts? Què ha fet Vilafranca aquest any? Grans castells, clar, però... què ens ha ensenyat aquest any de nou? Res de res, excepte que és vulnerable, i que les altres per fi ja s'espavilen, i de quina manera!
Si el criteri d'aquest premi és la puntuació, aquesta puntuació s'ha de canviar, perquè és increible que el què ha fet Minyons aquest any, els deixi per darrere. Senzillament, és injust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada