dimarts, 24 de maig del 2016

DEL FINAL DE TEMPORADA

La temporada culé ja s'ha acabat. una setmana abans del desitjat (això vol dir que no juguem la final de la Champions). Al llarg d'aquests mesos he anat comentant diverses vegades alguns temes relacionats amb el Barça, i amb o sense copes, l'opinió és la mateixa:
- Quan volem, juguem com els àngels (sense anar massa lluny, la prórroga de la final de copa va ser per emmarcar). Llàstima que jugar així s'està fent cada vegada més car de veure.
- Tenim els millors jugadors del món, però en són pocs; no tenim banqueta. Quan no tenim els 3 del davant, que s'han tornat intocables, no tenim recanvis de garantia. I això no pot ser. Tot s i els minuts repartits d'alguns jugadors de reserva, hem estat jugant gairebé sempre amb el mateix equip, i fins i tot, en algun partit, no es feien canvis o es feia un a l'últim minut.
- Messi, Iniesta, Piqué, Mascherano, Suárez, què grans!
- Ter Stegen, queda't!
Sobre la final de copa, guanyar d'aquesta manera, patint, té sens dubte un altre gust, va estar molt bé, emocionalment parlant, però clar, els nervis gairebé em deixen sense dits.
L'àrbitre, un crack. Tanta estona fent-ho malament per acabar omplint el Sevilla de targes als minuts finals... Si hagués començat abans, no hi hauria hagut tantes tanganes.
Totes les finals de copa de les lligues europees més importants, es van jugar dissabte al vespre. Spain is different. Aquí, cap respecte per l'aficionat. Diumenge a la nit. Ens fèiem campions quan ja era dilluns!!
La televisió. Quina gran realització, que no va mostrar gairebé cap estelada en tot el partit. Només es veien sevillistes, i algun culé sense estelada de tant en tant.
I fins aquí la temporada. Lliga, copa, mundial de clubs i supercopa d'Europa. Està bé, però la Champions és la Champions, no?
Ara a deixar sortir uns quants... Bartra... snif, snif... no ho acabo d'entendre què ha fet amb tu l'entrenador. Incorporacions de qualitat per tenir banqueta de luxe altra vegada.
Però el futbol no s'acaba... playoffs de segones i terceres, i l'Eurocopa al juny!! Nos é qui guanyarà, però tinc clar qui no vull que ho faci... ho endevineu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada