divendres, 6 de maig del 2016

GUANYA L'ANTIFUTBOL

Quina ràbia. Cal dir, que si Madrid i Atleti juguen la final de la Champions és perquè han guanyat les seves eliminatòries i el Barça no. El nostre equip va ser incapaç d'eliminar els matalassers. Encara que es venti de tenir el(s) millor(s) jugador(s) del món, de res ha servit, amb això està clar que no n'hi ha prou. Ja poden dir que juguen molt bé, que si l'estil Barça és increïble, blablabla... Al final, no ens enganyem, només compta qui guanya els títols. I aquest any, la Champions serà madrilenya.
Ara bé. per una banda, fa mal i emprenya que la jugui el Madrid. Tot l'any els mitjans i els seguidors rient del seus canvis d'entrenador, de l'egoisme de les seves estrelles, de la detenció del francès, de que si no tenen estil, que no juguen a res... Però allà els tenim, sense jugar a res, a punt de guanyar la seva ONZENA Champions. Sí, sí, onze... Deixem de riure i espavilem una mica, no? I què més dóna si tenen sort en els sorteigs i els toquen equips fàcils? Què més dóna si tothom va veure la vulgaritat futbolística del Manchester City? Ells són a la final i nosaltres no.
Capítol apart l'Atlètic de Madrid. Ells són els que ens van eliminar. I després van eliminar al totpoderós Bayern de Munich. D'aquests fa ràbia vere com un equip que juga al límit de la legalitat, tant els jugadors com el seu tècnic, estigui també a Milà el pròxim dia 28. Perdent temps, donant cops de peu, fent comèdia... és l'antifutbol en persona. Però al final, marquen un gol i juguen la final. Però no els critiquem més, perquè al final, voldrem que guanyin aquests jugadors bruts que no pas els blancs, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada