dimecres, 4 de maig del 2016

EL TRIBUNAL GOLEJA

Algú sap ja quantes en porten? Ho estic buscant per diverses pàgines web i no sé trobar-ho, però segur que algú les està comptant, no? O és que ja ha perdut el compte?
Estic parlant de les lleis del Parlament de Catalunya que suspèn el Tribunal Constitucional. Darrerament les fa setmanalment de tres en tres, però és que ja en portem un bon grapat, no? La veritat és que no sé si queda alguna llei més que no hagi estat suspesa per aquest col·lectiu. Aviat ens suspendran com a persones, els nostres noms, les nostres vides...
Però fins on arriba la ceguesa de la gent? Perquè jo no estic indignat amb els jutges aquests. Ells fan el què han de fer, carregar-se tot el què ensumi a català! El problema és, una vegada més, les reaccions a casa nostra. Sembla que els polítics estan pel fet i es revolten una miqueeeeeeta. Però tots els unionistes? Tots els botiflers? Punyeta! Segurament la major part dels afectat per exemple, per la suspensió de la llei de la pobresa energètica, són votants de partits espanyolistes, segur! No veuen el què estan fent? No se n'adonen? Tornarien a votar a aquells que els volen impedir de tenir llum i calor als hiverns? Segur que sí. I és que sembla mentida però no s'adonen de com els estan utilitzant. És més important el orgullo de ser español que res més. I així estan enganyats, cecs. I anul·len una llei darrer una altra. I ells segueixen pensant que la independència no seia bona... res, que cal tirar pel dret ja! Unes quantes lleis més, i encara ho tindrem per abans de canviar de desena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada