dilluns, 27 de juny del 2016

ÉS PANYA, NO N'HI HA MÉS

Segona ronda d'eleccions a l'estat espanyol. Pocs canvis a l'hora de les possibilitats de que formin govern. Si volen, poden portar als espanyols a unes terceres eleccions... I després es queixaven que nosaltres en fèiem unes cada dos anys!! Si és que ens han de superar en tot, no poden suportar que els guanyem en res...
Però m'equivoco. Sí que hi ha una cosa diferent a les eleccions del 20D, que donats els fets de la darrera setmana, deixen perplex a qualsevol persona que es pugui ser considerada humana. Després de veure com el senyor guanyador de les passades eleccions, en Rajoy, no movia un dit per a poder formar govern, després de més i més casos de corrupció, i després de descobrir-se les converses del ministre d'interior, resulta que no només els del PP tornen a guanyar les eleccions, sinó que a més a més, han aconseguit més vots! I no només a Espanya, a Catalunya també!
Així doncs, queda demostrat que actuar contra Catalunya, dóna vots. De fet, ja ho sabíem, no? Els que se'n deuen haver adonat són els de Podemos. Clar, anar per les seves terres, dient que permetran el referèndum català, doncs, no els ha fet guanyar massa simpaties... Ja veureu com a les properes eleccions, no en diuen res d'aquest tema, perquè com tots els polítics, preferiran guanyar que no pas tenir principis.
El què cal és que els podemites de Catalunya, vagin veient la necessitat del nou estat i vinguin cap al bàndol que ho podria fer possible.
Total, que a veure què faran, apart de seguir atacant-nos amb totes les seves forces. La darrera, portar a judici els impulsors del 9N. I seguir fent-se les víctimes...
Va passant el temps, i els nostres polítics, fent el pixamandúrria...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada