dimecres, 29 de juny del 2016

HOLD THE DOOR I ALTRES MERAVELLES

Dilluns acabava la sisena temporada de Game of thrones, la sèrie de tv basada en els llibres d'en George R. R. Martin. Lector i fan dels llibres, espectador i fan de la sèrie, ha estat la primera vegada, com vaig comentar a "A la sisena, la vençuda", que podia veure els capítols "en directe", al mateix moment que la feien, no com les altres temporades, que les visualitzava una any després en dvd.
Doncs bé, ha estat un luxe. Atenció, perquè la feien els dilluns, i us asseguro que em venien ganes de dilluns només pel fet de saber que a la nit tocava sofà i tv per veure el capítol. A qui se li ocorreix tenir ganes que sigui dilluns??? Doncs segur que no era 'únic. Gran sèrie, gran història, gran tot. I amb ganes de més.
Ara bé, també és veritat que hi havia un sentiment de dubte, incertesa... pel fet de què aquests capítols ja estan avançats als llibres. Hem vist successos que no els ha escrit l'autor de la saga, sinó uns guionistes. i per molt que tinguin el seu vist-i-plau, sempre queda el dubte de què no se li giri el cap al Martin, i en els seus llibres passin coses que no tenen res a veure amb el què acabem de veure. Espero que no. I també espero que arribi el llibre final i poder saber com acaba tot abans de veure la setena temporada.
I sobre el què he vist, què es pot dir? diria que excepte un capítol, molt tranquil, tots els altres han estat boníssims, i ben bé la meitat, esplèndids. Genials per l'acció, per com estan portant la història els guionistes, per les sorpreses, per les escenes, per tot... Aquesta sèrie està deixant frases mítiques que poden passar a la història de la televisió. Hold the door és impressionant, la venjança de l'Arya, de la Cersei, el boig del Bolton, gran Daenerys al campament dothraki, tantes i tantes seqüències que et deixaven amb la boca oberta... res, que és un plaer llegir aquests llibres, però quan els veus en sèries tan ben fetes com aquesta, el plaer es multiplica per deu.
Dracarys!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada