dissabte, 11 de juny del 2016

PAPER MULLAT

I així doncs, què hem de fer ara? Tanta majoria de diputats independentistes, tan full de ruta, desconnexió, procés, Itaca... total, per arribar a on? A haver de ser la riota dels espanyolistes? Sí, que ens donen per morts, com moltes altres vegades, i per tant, seguirem el procés endavant. Però renoi, és que encara que seguim, estem fent el ridícul!! Quina garantia tenim que un cop independents, els nostres governants facin les coses bé? Ni ens ho havien demostrat abans, ni ens ho demostren ara.
I sí, això de la CUP em fot, i em toca molt la pera.
Ja feia dies que no publicava res sobre el moment polític actual, però és que cansa estar dient sempre el mateix, la veritat... I tampoc falta dir gaire cosa més. Només, com va fer el presi Puigdemont, recordar que el pacte de independentista deia que la CUP es comprometia i a no votar el mateix que els partits unionistes en els moments en què es debatís res crucial pel país.
I patapam! Amb patates ens ho mengem tots! Toca aprovar pressupostos? Doncs no. I té nassos que votin en contra perquè els veuen poc rupturistes quan justament els altres hi voten en contra pel contrari. A veure, qui ho entén això?
La qüestió és que estan posant pals a les rodes. Cal que consti que els meus ideals són més cupaires que junntspelsiistes, però és que aquesta gent és curta de vista! No entenen que ara és el moment de deixar de banda partidismes? Ho han entès mai? O com diu el Bassas, no els importa la gent? No poden deixa el seu no, no, no... per una vegada, i pensar en tothom? No han entès que per aconseguir la independència fa falta tothom? Que només amb ells no n'hi ha prou? Que si esperem a què la majoria del país sigui antisistema per tirar endavant la independència, no la farem mai? Volen tornar a les manis de 5000 persones i apedregar el Mc Donald's? És això? La veritat és que creia que eren més intel·ligents. Quina llàstima. Però de paciència n'hi ha molta. Si hem esperat tants anys per arribar fins on som ara, no ens ve d'uns mesos més. Però si us plau, que algú els faci obrir els ulls!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada