dijous, 16 de juny del 2016

TROBALLA (1.111)

Preparant unes cançons per fer un espectacle de final de curs, arribo, saltant de vídeo en v´deo a unes imatges que no havia vist. Resulta que Mar i cel, quan va arribar a la seva representació númeor 1.111, van fer una representació molt més festiva i diferent.
Els actors no anaven caracteritzats com sempre, sinó vestits amb roba més formal o informal. I algunes de les cançons més emblemàtiques, es van cantar amb tots els actors i actrius que han participat en totes les versions que s'han fet en els últims anys.
D'aquesta manera, tornàvem a sentir en Joan Crossas iniciant L'himne dels pirates, o la Isabel Soriano i la Pili Capellades (res a veure amb un servidor) fent d'Idriss de nou.
Però de totes les versions, la més curiosa és la de la mítica "Per què he plorat?". Apareixen, és clar, a més a més, l'Àngels Gonyalons, l'Elena Gadel i la Carme Cuesta. Molt bé per aquesta última, que anava suplint a les "Blanques" a un nivell igual d'alt que les oficials. Quan vaig veure l'obra per primera vegada, quan ho feia l'Elena Gadel, justament aquell dia estava malalta o simplement no hi era, i la suplia la Carme. Fantàstica. Però el més divertit era comprovar que així com de "Blanques" n'hi havia unes quantes, en Saïd continuava sent en Carlos Gramaje. La veritat és que poden canviar gairebé tot el repartiment, però de Saïd només n'hi ha un, i és en Gramaje. Fins i tot quan a l'última versió el van canviar per un altre més jove, els va sortir malament, i al final ho va haver de tornar a fer ell. Genial. Doncs el vídeo és boníssim pel final, quan totes les noies s'abracen a ell. Molt divertit.
Ni m'havia assabentat que s'havia fet aquesta festa (i ja en fa més d'un any). Curiós, en aquest món tan connectat a tot i que se sap tot. Deuria estar als núvols. Almenys sempre em quedaran aquests vídeos. I esperar que tard o d'hora, la tornin a representar, perquè sense cap mena de dubte, Mar i Cel és el nostre musical, el musical de Catalunya, res a envejar a les grans produccions de Londres o Broadway. És la millor.

PD. M'encanten les coincidències inesperades!!!!!! No només perquè aquesta entrada és la nº11 del mes de juny, sinó que, més difícil encara, resulta que és la nº555 del total!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada