dilluns, 13 de juny del 2016

DEIXEU-VOS D'ENGANYAR

Benvolguts catalans de pa sucat amb oli:
Si us plau, deixeu-vos d'autoenganyar d'una vegada. Que no ho havia deixat prou clar a "NO N'APRENDREM MAI"? No, ja veig que no. A veure si us ho torno a explicar, us adonareu finalment de què va tot plegat.
Deveu ser d'aquell grupet de catalans (molt nombrós, malauradament, per això encara estem com estem), que penseu que si mostrem als castellanoparlants que en una Catalunya independent es parlarà castellà com sempre, es faran les seves celebracions, els deixarem ballar flamenc, etc, potser llavors veuran el procés amb bons ulls i o bé s'adhereixen a la causa o bé no posen pals a les rodes i deixen que ens independitzem. De debò us ho creieu? Us penseu que publicant llibres infantils com el de la fotografia, de l'estil del què comentava a l'anterior entrada citada, ens deixaran fer la independència? Us creieu que si inaugurem la Feria de Abril i ballem flamenc amb ells, ens deixaran seguir endavant amb el procés? Perquè si us ho creieu, ei, amb tot el respecte, sou il·lusos i poc intel·ligents.
Els espanyolistes no votaran mai a favor de la independència, ni tampoc s'abstindran. Votaran sempre en contra, per molt que publiquem llibres com aquests i els prometem que podran seguir cagant en castellà. NO VOLEN LA INDEPENDÈNCIA! Deixeu de perdre el temps amb aquest agent i anem de cara a barraca.
No veieu en quina lliga juguen ells? Per exemple: agressió a dues nies que demanaven pantalles per veure els partits d'Espanya.  Teatre. Tot un muntatge. Són ells mateixos els que munten l'espectacle per fer creure que hi ha tensió i agressions per part dels independentistes. I els castellans, a qui creuran? Als seus, a les noies agredides amb la samarreta de "la roja"? O aplaudiran a les autores d'aquests llibres? Va home va! De veritat, si seguim anant amb aquesta cara de tòtils pel món, mentre ells juguen a la mentida i destrucció, tenim la batalla perduda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada