dijous, 28 de novembre del 2019

PINTA MOLT BÉ

Un cop vistes les temporades de la sèrie Víkings, i mentre vaig païnt la primera part de la desena temporada de The walking dead, s'afegeix una nova sèrie a la meva llista de nits al sofà de casa. S'ha estrenat una nova versió (quantes n'han fet ja?) del clàssic de Wells, "LA guerra dels móns".
En aquest cas, ambientat en l'actualitat, tenim el clàssic atac extraterrestre sobre la terra, deixant poques persones vives i amb el repte de seguir endavant, lluitant contra tots els elements.
To va ser veure un tràiler, i tenir clar que havia de veure com es desenvolupava. Tot i que la trama bàsica és arxiconeguda i arxigastada, alguna cosa em deia que calia veure-la perquè semblava tenir un toc diferent a la resta. Un cop vist el primer episodi, he de dir que la cosa pinta molt bé. En aquest primer capítol, tenim per una banda, la presentació dels diferents grups de personatges protagonistes, d'estils i rols diferents, i cadascun en un punt determinat d'Europa (Londres, Alps i nord de França); també hi ha és clar, el descobriment d'una civilització extraterrestre que respon a la nostra trucada interplanetària; i finalment, acaba aquest episodi amb l'atac.
Les presentacions estan bé, tot va bé, però he de dir que els darrers deu minuts, la preparació de l'atac extraterrestre i el mateix, tenen una intriga i provoca un nerviosisme força important. La veritat és que en aquells minuts, se'm podia tallar la respiració. I clar, com si no hagués vist invasions extraterrestres per la tele, jo! Així que cal reconèixer el mèrit d'aquesta per aconseguir posar-me nerviós una bona estona. Així que sí, crec que pinta bé, i tinc ganes de posar-me al dia (l'estan fent actualment, vaig cinc capítols endarrerit).
Veurem com es va desenvolupant tot després d'aquest atac, veurem si és capaç la sèrie de mantenir la tensió la resta d'episodis, tan bé com ho ha fet en el primer. A partir del segon, els supervivents es trobaran amb un món en què gairebé tothom està mort. Catàstrofe, soledat, humanitat posada a prova, i extraterrestres per allà al mig (que potser són els mes secundaris de la història, ja veurem...) En parlem en unes setmanes... Només espero que si s'acaba, que s'acabi, i no l'allarguin innecessàriament com altres sèries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada