dimecres, 25 de desembre del 2019

TEMÀTIQUES DEL 2019

Acabem aquest resum bloguer de l'any, tal com vam fer l'any passat, desbancant-lo del segon lloc i ocupant-lo amb mèrit per les seves 133 entrades! Són 18 més que l'any passat, i a 27 de superar el màxim. Sincerament, estic sorprès, no em donava la sensació de que n'hi haguessin tantes.
Aquestes cent trenta-tres entrades han parlat de les temàtiques (o categories) en què divideixo els temes en la següent proporció:

- Entrades sobre llibres, un 19%
- Entrades sobre cinema, un 16%
- Entrades sobre diversos aspectes del quotidià diari, un 14%
- Entrades sobre Catalunya i televisió, un 13%
- Entrades sobre el Barça, un 12%
- Entrades sobre futbol, un 10%
- Entrades amb temes sorprenents, sobre educació, escola i món, un quàdruple empat al 8%
- Entrades sobre aquest blog amb un 6%
- Entrades sobre música, un 5%
- Entrades sobre viatges, castells, lleure, teatre i Món Jove, totes amb un 2% excepte la darrera amb un 1%
Han canviat algunes coses respecte l'any passat. Sorprèn, per una banda, la caiguda d'entrades sobre Catalunya. No serà perquè la cosa estigui desinflada, però és veritat que parlem per parlar, ja que tot està gairebé igual. L'únic que destaca són les accions que es van fent. Llibres i cinema es mantenen al capdavant (cinema baixant força també pel què ja vam comentar a Les millors de l'any). Aquest descens important de les primeres classificades de l'any passat han permès repartir més les altres categories.
Sorprèn també la pujada de televisió, però que es complementa amb la baixada del cinema que dèiem. No pugen tant, però també, escola i educació, Barça i futbol, món i sorprenent, mentre les altres categories es mantenen constants. Entra de nou Món Jove, gràcies a la visita de les colònies, però és evident que és una categoria destinada a quedar-se en blanc any rere any, com li pot passar a castells d'aquí poquet si les coses no canvien.
Fins l'any que ve, any que arribarem finalment a l'entrada 1.000!!! Tothom preparat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada