dilluns, 17 de febrer del 2020

CAP DE SETMANA AMB PILOTES

Aquest cap de setmana ha estat molt futboleru! Sabíem de dos partits, i al final en va caure un de regal.
Primer de tot, dissabte al matí, un apassionant Salle Gràcia - Vilassar de Mar, que acabà 0 a 0. És el primer partit d'aquestes característiques que veiem acabar sense gols. Com a part positiva, la millora defensiva. A part de la bona actuació del porter, van estar molt bé defensant i tallant contraatacs.
A la tarda va arribar el partit de regal. Uns carnets d'última hora ens van portar fins el Nou Camp, a veure el Barça - Getafe. Res de l'altre món, si no fos perquè el Getafe ara mateix és el tercer classificat a la lliga, cosa que diu molt d'ells i molt poc dels altres. També teníem l'al·licient de veure en directe el Barça de Quique Setién. Mare de Déu... Vam guanyar, sí, dos a un, però feia molt temps, mooooolt, que no sentia xiulets a l'estadi. Tocant enrere, passant-se-la entre porter i defenses... dormint el partit... La veritat és que va ser desesperant. I quan acabes perdent temps i demanant l'hora, saps que aquest joc no és el què t'esperes per un equip que vol guanyar-ho tot. Es justificaven dient que tornàvem al joc de control de la pilota, de sortir en defensa controlant... a veure, sí, molt bé, però que totes les jugades comencessin igual, diu poc dels recursos. I ara no parlo de la gestió esportiva, de com afrontar el final de temporada amb només 15 jugadors del primer equip. Això dona per moltes entrades més.
Diumenge, tocava Barça femení. Començàvem amb l'oferiment de la supercopa als aficionats, i després, lliga contra l'Sporting Huelva. Pim pam pum, set a zero i cap a casa. Quina diferència amb el masculí. Les noies, van guanyant dos a zero, i segueixen lluitant, i segueixen volent fer gols. Res d'especular amb el resultat, res d'adormir el partit. Ara que hi ha la campanya de l'esport femení: "Si no veus esport femení, et perds la meitat", cal dir que no és cert, ara mateix, si parlem del Barça, si no veus el femení, no veus res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada