dissabte, 17 d’abril del 2021

413 DIES DESPRÉS

Un any, un mes i 17 dies. Aquest és el temps que ha passat des de que vaig anar al Johann Cruyff a veure un partit de futbol del Barça femení. Pocs dies després d'aquell 1 de març de 2020, es va decretar el confinament i es va deixar de jugar. Elles van tornar a l'agost, però sense públic, com la resta de campionats. Ara fa dues setmanes que permeten públic amb restriccions. El primer dia no vaig poder però avui, 413 dies després, hi he tornat.

Aquell dia jugàvem contra el Madrid CF (no el Real, que encara no existia), i vam quedar 5 a 0. Avui, quasi el doble, 9 a 0. Es podria dir que han canviat poques coses. Seguim guanyat, seguim golejant, seguim amb les mateixes jugadores que l'any passat (només ha tornat de la cessió la Cata Coll i n'han marxat unes quantes). Però no és cert, una cosa ha canviat. La gana de guanyar i golejar. Si la passada temporada era de nivell 9, ara és nivell 15. Juguen tots els partits com si fos l'últim, com si fos una final. Avui ja guanyàvem per 5o 6 (primera part) i seguien pressionant i atacant. No en tenen mai prou.

I fan bé de jugar així. Per guanyar títols, és com s'ha d fer. Si no, mirem la Supercopa d'enguany. Ens toca un arbitratge de pena, empatem, i eliminades als penals. Sense perdre el partit, un títol menys. I a la Champions. la sort i encert de la Sandra Paños aturant el penal a l'anada ens va permetre plantejar un partit seriós a la tornada on només calia fer un gol. I tot i la derrota per 2 a 1, ens vam classificar.

A la lliga, amb 3 partits menys, portem catorze punts d'avantatge amb les segones. I la setmana que ve, semifinals de Champions. Per temes covid, encara no sabem si serà PSG o Lyon. Per una banda, voldria que fossin les parisines perquè tindríem més possibilitats d'arribar a la final, i per tant, de guanyar la Champins per primer cop. Per altra banda, si són les supercampiones, seria genial eliminar-les per demostrar que tot és possible i culminar així el procés ascendent d'aquest equip. Sigui com sigui, serà brutal.

Mentrestant, les nostres jugadores, a oblidar el partit d'avui i a concentrar-se bé. I que per molts anys, puguem seguir anant a l'estadi. Això sí, almenys, aquestes mil persones que poden entrar, que facin alguna cosa més que seure i mirar... Algun crit d'ànim estaria bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada