diumenge, 18 d’abril del 2021

...I VAM TORNAR A GUANYAR

Després d'uns quants anys desastrosos, en els quals vèiem com el joc del Barça cada vegada era més trist, que no guanyàvem massa cosa si no fos perquè els altres ho feien pitjor... Mentre presenciàvem el declivi d'una generació de futbolistes que ho havien guanyat tot, i assistíem a com cada vegada ho feien pitjor, s'anaven fent grans mentre s'anaven rodejant de futbolistes mediocres... Després d'un començament de temporada que presagiava l'apocalipsi culer més desastrós, amb un Messi volent marxar i una directiva que fugia per què el seny i la justícia els queia a sobre. Amb un entrenador que de mica en mica feia jugar jugadors cada vegada mes joves, que molta passió però els faltava clarament el ritme de les competicions exigents que demanen que el Barça sempre ha de guanyar... I veies com a la lliga l'Atlètic de Madrid arribava a tenir 13 punts d'avantatge...

I aquí ens teniu, a 18 d'abril, celebrant la Copa i pensant en un més que probable doblet. ahir vam jugar la final de la Copa del Bribó contra els lleons del Bilbao i vam guanyar. Però a més, vam guanyar jugant molt i molt bé, amb possessió, tocs, ocasions, ritme de pilota, pressió... i 0 a 4. Els mateixos lleons que al gener ens van guanyar la supercopa, queien ara víctimes d'un equip amb ganes de revenja, amb ganes de victòria i amb ganes de demostrar que han tornat. Va ser un partidàs de tot l'equip, amb un De Jong brillant, un Messi amb la intenció de no marxar del barça almenys sense una copa sota el braç, un Griezmann intel·ligent, i uns joves que volen aspirar a tot. Va ser un Barça excel·lent.

Ara només queda demostrar que poden seguir jugant a aquest nivell els 8 partits que queden. Si ho fan, guanyarem la lliga, perquè els de Madrid no els guanyaran pas tot. Així que, cal pensar que ho podem fer de veritat, que està a les seves mans, com sempre ho ha estat.

Veure'ls alliberats, contents de guanyar de nou va ser molt bonic, així com els joves que encara no havien guanyat res, començar a notar l'adrenalina d'aquests moments. Qui hauria dit a l'Òscar Mingueza que jugaria tant com ho ha fet, sent titular als partits mes importants? A Pedri, a dest, Araújo, Ilaix... Esperem que això acabi encara millor, però la veritat és que, encara que només guanyem aquesta copa, les sensacions de futur són molt bones. Només cal aclarir què passa amb Messi i com acabem de retocar l'equip sense perdre el cap, per tal de tornar a competir amb els més poderosos d'Europa i demostrar que poden ser tan bons com el femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada