divendres, 16 d’abril del 2021

UHMMMMM... ZZZ

 El confinament per la pandèmia va portar a moltes aturades de tot tipus. Evidentment, les vides de les persones com al més essencial, i d'aquí, a les feines. Un dels fets curiosos, és que com vaig comentar a The walking confinat, la segona part de la desena temporada es va quedar aturada quan faltava només el darrer capítol. Ja rodat, no es va poder fer el muntatge fins mesos després, així que no vam veure el desenllaç de la temporada fins mig any després.  La sorpresa (o no) ha estat descobrir que mentre es pugui exprimir la gallina dels ous d'or, s'ha de fer, de manera que els productors es van treure de la màniga sis capítols més que s'han emès ara al febrer i març. 

Han estat un apèndix francament per oblidar. Com que no es poden fer grans rodatges, agafaven grupets de personatges i en feien un capítol de començar i acabar en 45 minuts. El resultat, un rotllo. Mira que aquesta segona part de la desena temporada la valorava bé, i ara, més val pensar que es va acabar amb el capítol 16. Han estat capítols avorridíssims. Excepte l'últim, que explica la història d'en Negan, els altres són palla infumable. Sense cap mena de dubte, la part més descartable de totes les que han fet. Han demostrat que l'únic que els interessa era fer diners, i no pas aprofundir en fer millor la història. Home, que porten deu temporades... No calia fer cap xurro...

Les històries protagonitzades per en Daryl i la Carol, avorrides, la de l'Ezequiel i la "princesa", un despropòsit perquè només sortien ells quan hi havien anat amb més... res de res.

Ara diuen que l'onzena serà l'última. Sabrà greu, perquè la sèrie és una icona en el món televisiu apocalíptic. Però la veritat és que potser sí que ha arribat el moment de dir prou, perquè fer més del mateix, o ho fas molt bé o no val la pena. I si fas coses diferents com aquest annex de la desena temporada, millor tancar la tele.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada