Així, primer va ser Wandavision, sorprenent. I ara ha estat el tona de Falcon and the winetr soldier. han tornat a agafar una parella de superherois que a les pel·lícules dels Venjadors tenien un paper secundari i els han donat les regnes de tota una sèrie, que l'han creat talment com si fos una pel·lícula de sis parts setmanals. Aquests són Falcon, un dels venjadors més discrets, amic del capità Amèrica, i de fet, és a qui el capità, al final d'Endgame, li demana que continuï el seu paper. L'altre, és en Buck Rogers, que el coneixem de les pel·lícules inicials del Capità, primer com a amic i més tard, com a enemic hipnotitzat per Hidra, fins que torna al costat dels bons.
Tots dos junts miren d'aturar uns suposats terroristes que estan en contra de com volen gestionar els governs el retorn dels desapareguts a Infinity war. Acció, acció i més acció. Aquí no s'estan per punyetes ni segones intencions com a Wandavision, sinó que van de cara a barraca des del minut zero. Apareixen altres personatges de l'univers Marvel que li van donant més contingut i més seguiment a la trama que han anat creant al llarg d'aquests anys. Així, apart de veure una sèrie d'acció, també vas trobant relació amb altres històries i fan que el resultat es pugui valorar en un conjunt global i que ompli més el cervell més enllà de quatre treus i efectes especials. Això sí, se'ls pot criticar una mica que tornen a donar massa èmfasi al seu patriotisme ianqui, que la veritat, no trobàvem a faltar després de tanta globalitat. Per molt que tinguin bones intencions, ja que en el fons, surt el tema racial amb el debat de si el nou capità Amèrica pot se negre. Es nota que està feta per anar en contra de les polítiques trumpianes.
Així, els ha quedat una bona sèrie trepidant, i que continua fent créixer aquest gegant que és Marvel i Disney. Però mentre siguin productes de qualitat, per mi, poden anar creant...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada