dimarts, 19 d’octubre del 2021

FREE GUY

Agafes Tron, Ready player one, Rompe Ralph i El show de Truman. Ho ajuntes tot en un bol i ho barreges tot. Al final, què et queda? Un xurro. un xurro ben gros.

Evidentment, també els podria haver sortit bé, i quedar una bona pel·lícula d'acció i entreteniment, ja que segurament aquest era el seu objectiu. Però no l'han aconseguit, ni de bon tros. Podem considerar que els ha quedat una peli distreta, però ben poca cosa més. De fet, a pocs minuts del final, si no estàs descansat, t'entra una nyonya important que et pot fer arribar a tancar els ulls i deixar-se endur. I és una llàstima, perquè podria haver estat alguna cosa més interessant, però no queda clar si volen dur la història a l'acció, a la comèdia, o a l'entreteniment més simple, i es queden a mig camí de tot, que vol dir enmig d'enlloc.

Trobem a un xicot que viu en una ciutat i que cada dia fa exactament el mateix. Al seu voltant, explosions, cops, violència, robatoris... de tot, però els passa desapercebut, forma part de la seva vida i cada dia experimenten el mateix. La qüestió és que es tracta d'un joc online on els jugadors tenen els seus avatars lluitant en aquella ciutat i els seus habitants són simple decorat. Fins que un d'ells, comença a fer-se preguntes i voler anar més enllà, degut a una programa d'intel·ligència artificial que uns informàtics havien creat però que el propietari del joc els havia robat.

I a partir d'aquí, embolic online i embolic offline, però que queda, a mesura que va avançant el metratge, ben diluït i poc consistent. Vet aquí la barreja de les quatre pel·lícules que comentava al principi, i que totes tenen la seva aportació en aquesta, que es queda a anys llum de la pitjor de les quatre. No passarà a la història, segur que no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada