dimarts, 26 d’octubre del 2021

FINAL: PRIMERA PART DE TRES

Com a subtítol podríem posar: "Això serà més llarg que un dia sense pa". I és que ja he comentat en moltes entrades anteriors sobre The walking dead, que ja fa temps que estan allargant la sèrie quan ja no dona més de sí, i més quan hi ha tanta competència en el món de les sèries televisives. Aquesta en concret s'ha convertit en una sèrie ja només apta pels seus seguidors més lleials o bé persones que després de tants anys, volen veure què s'empesquen per acabar-la. La qüestió serà si el final serà estil final Joc de trons o bé ho faran millor.

En plena última temporada, apareix un nou grup de dolents. Sí, una altra vegada, enlloc de ser més creatius, el què fan és enfrontar-se a un altre grup per tocar-se els nassos. per altra banda, hi ha el que s'han trobat amb una comunitat molt organitzada però tampoc veus clar quin és l'objectiu final. Han deixat tants caps oberts, amb tants personatges principals que  han marxat però no han mort, que no saps si això ho deixaran així o viurem un "The walking dead, la retrobada". També seria cutre, la veritat, però almenys seria un tancament, no com han hagut de fer amb The gifted.

Justament el retorn d'un dels personatges antics, la Maggie, no ha suposat cap canvi significatiu. La nova vida del dolent més dolent de la sèrie està esbiaixant tot el què havíem vist fins ara. I com ja deia, tornar a veure altre cop el mateix però amb gent diferent, doncs la veritat, deixa molt per dir. Ja fa temps que l'haurien d'haver tancat. Però bé, no ha estat així, i és ara quan volen ja donar per finalitzada aquesta sèrie. Una onzena temporada final que han volgut distribuir en tres tongades de 8 capítols cada una. Enlloc de fer-ho en dues parts, ho han fet en tres. Espero que sigui perquè ho volen acabar bé i no de qualsevol manera. Ara s'ha acabat la primera, i a principis de 2022 tindrem la segona. No sabem si ja amb alguna novetat interessant o no, perquè la qualitat d'aquestes tongades és molt irregular. Aquesta en qüestió, tot i les repeticions, ha estat normal, li posaria un 6. És cert que algunes amb prou feines arriben al 5, però clar, hi ha hagut temporades (sobretot les primeres) que eren de 9 i 10.

Ara ho deixem aquí i decidirem si m'engresco amb la segona temporada d'un dels seus spin-offs, la del World beyond.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada