dijous, 10 de desembre del 2020

WALKING DEAD WORLD BEYOND

Quan ja estava sentenciat que la temporada 11 seria la darrera de The walking dead (sembla que estem
encara acabant la desena), ja estava en marxa el rodatge i producció d'un nou spin-off de la sèrie sorgida del còmic. En aquest cas es tracta de "The walking dead: world beyond", de la qual ara han acabat la primera temporada. Diuen que d'aquesta en seran només dues. Esperem que així sigui, perquè no cal recrear-se en una mateixa temàtica a no ser que aporti una nova visió, o alguna cosa diferent.

A aquesta sèrie, situada deu anys després de l'apocalipsi zombi, ens presenta un grup de joves: dues germanes a qui se'ls afegeixen els dos mascles de rigor. Breu apunt al respecte. Les dues noies són les protagonistes, són les que encapçalen la trama, i els dos nois són justament la baula feble del grup, per fi no són els que les salven a elles dels perills. Doncs bé aquest grup de joves viuen en una comunitat que juntament amb altres del país intenten recuperar certa vida normal, sota la protecció de la "Nova república", que pel què sembla, no té res de nova perquè segueix tenint els típics vicis antics de la humanitat de control i poder per sobre la gent del poble. Els joves surten de la comunitat i emprenen un viatge per anar a trobar els pare de les noies que pel què sembla els ha fet arribar un missatge d'auxili mentre està treballant en unes instal·lacions de la Nova República.

A partir d'aquí, les aventures que corre en aquest viatge, la gent que els acompanya, i les noves coneixences que fan pel camí són l'eix central d'aquests deu capítols fins que arriben a un final obert per a aquesta segona temporada. 

En el fons, res de nou, però és cert que a mesura que avancen els capítols, l'interès va augmentant, ja que deixen de ser episodis únics de començament i final a mostrar una trama més enrevessada que requereix la interacció de diferents escenaris. De totes maneres, ja estarà bé que siguin només dues temporades, perquè com deia, encara que es vulgui decorar amb la novetat d'aquesta Nova República, tampoc tens la sensació de veure res nou (noves societats com les de "Els jocs de la fam", "Divergent", "EL corredor del laberint" i tantes altres és sagues juvenils). Així que deixem-ho aquí, utilitzem-la de divertimento i "a una altra cosa, papallona"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada