dissabte, 12 de desembre del 2020

1111 + 1

Seguim amb el repàs especial per celebrar les 1.111 entrades del blog. A l'entrada d'ahir vam recordar les números 111, 222, 333, 444 i 555, i ara veurem quines són les següents.

Entrada 666: La la land (11/7/2017) No fan falta massa explicacions. una entrada dedicada a aquesta pel·lícula que va captivar tant durant aquell any. Tot i que em va agradar, sobretot alguns números musicals que representaven un homenatge als grans musicals dels anys 50 i 60, no estarà pas entre les meves pel·lícules top.

Entrada 777: Des-connectat (21/7/2018) Aquesta entrada feia referència als dies que vaig haver d'estar, en ple juliol, fora de l'abast d'un ordinador i d'Internet, degut a les obres de l'ascensor que es duien a terme en el nostre edifici. Els horaris imposats pels obrers haurien representat un confinament (ara dominem més la paraula) que no volíem permetre'ns, ens volíem esperar a fer-lo com tothom dos anys després.

Entrada 888: Toy story 4 ((24/6/2019) Una altra entrada dedicada al cinema, que acaba representant la temàtica més repetida en aquest recull d'articles publicats en un número matemàticament especial. En aquest cas, la quarta de la saga de Toy Story, que aconsegueix més d'un somriure al llarg del metratge, amb algunes escenes (poquetes) molt bones i d'altres més passables.

Entrada 999: Confinats V (4/4/2020) I tanquem aquest repàs amb una de les temàtiques estrella d'aquest any, el confinament. Aquest cinquè capítol, a les portes de la Setmana Santa, ja immers en els meus dies xungos d'aïllament, parlava de les sensacions del moment, de la indignació i la impotència. Ostres tu, i encara ens trobàvem al principi de tot plegat... Quin panorama...

I ja està, fins aquí aquest repàs a les entrades de números amb xifres repetides. Després d'aquest 999 ja arriba l'especial, el 1111. Potser destacar que aquests dos darrers han tingut lloc dins el mateix any, 'inefable 2020... déu n'hi do... I com també deia ahir, això no es repetirà fins l'entrada 2.222, d'aquí exactament 1111 publicacions més. El mateix que porto fins ara. No podem comptar en que pugui ser el mateix temps, degut als primers anys de blog més anàrquics. Si es mantingués un ritme d'un centenar per any, aquesta celebració no la veuríem fins d'aquí deu anys. I llavors em pregunto, encara estaré escrivint en aquest blog? O siguem encara més apocalíptics, encara estaré? Espero que la resposta a la segona pregunta sigui sí,és clar. Pel què fa a la primera... mai se sap el què ens espera, la veritat... Però per jugar no serà, així, que llencem el pronòstic i esperem repetir aquesta celebració, amb l'entrada 2.222 a finals de 2030. Fins llavors, una abraçada! Qui sap què haurà estat de nosaltres...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada