dissabte, 21 de juliol del 2018

DES-CONNECTAT

No han arribat a ser ni dues setmanes. En total, 13 dies sense estar davant d'un ordinador. A la darrera entrada comentava que hi hauria una aturada de poc més d'una setmana. Les obres que estan realitzant al nostre edifici, posant un ascensor i canviant l'escala de lloc donaven lloc a un exili circumstancial, que combinava un retorn a la llar on vaig viure 27 anys de la meva vida amb una escapada de cinc dies a Palamós. El què anava a ser una setmana fora de casa, degut a l'endarreriment de les obres s'ha convertit en gairebé dues. I això ens porta al tema d'estar sense ordinador durant tots aquests dies.
A veure, hi ha una mica de trampa, perquè desconnectat no ho he estat, ja que a través del mòbil seguia el correu electrònic i el twitter. Però és evident, que tots els altres usos de l'ordinador han quedat aparcats: el bloc, drive's, seriesencatala, algun joc, i sobretot la consulta a través de google d'infinitat de coses que a l'usa el mòbil s'han reduït potser en un 80%. Així que en general, el que és la meva connexió ha baixat gairebé a la meitat. I què ha passat? Res. Res de res. Podent haver seguit igual a través del mòbil i no haver-ho fet ja demostra també que hi ha hagut una mica d'interès en fer-ho així, encara que tampoc hi havia massa temps per fer-ho degut a les ocupacions del dia a dia amb el MEC.
Internet i tot el què l'envolta facilita la comunicació, la informació, la recerca, la distracció... però no queda dubte de que es podria viure sense ella, o com a mínim, per l'experimentat aquests dies, amb una reducció considerable de l'enganxament. És una cosa que no hauríem d'oblidar quan pensem que estem perduts sense wifi. Viure sense ella és recomanable... sempre que abans hagis apuntat en un paper tot el què necessitis saber en els dies desconnectats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada