diumenge, 8 de juliol del 2018

MUNDIAL DE RÚSSIA (4)

Enllestits els quarts de final del mundial. La propera vegada que parli d'aquest esdeveniment esportiu, ja hi haurà campió, ja que a partir de demà, deixo temporalment la connexió. Així doncs, d'aquí poc més d'una setmana, sabrem si França, Bèlgica, Anglaterra o Croàcia són campiones del món. Respecte la meva previsió, gairebé tot encertat. En el cas dels francesos, volia que fos Uruguai però creia que serien els gavatxos, així que estem gairebé davant d'un encert total. Llàstima que a la porra oficial no ho hagi clavat tan bé...
Segurament el més destacat és l'eliminació de Brasil a mans dels diables vermells. Independentment de qui volguessis que guanyés, va ser segurament fins ara, el millor partit de la competició. L'entrenador de Balaguer, en Robert Martínez, està guanyant fans. Quina gràcia (o pena) com els comentaristes l'estan espanyolitzant. Croàcia, per la seva banda, ha hagut d'arribar altra vegada als penals. Sembla que hagi perdut aquella frescura inicial i de mica en mica està perdent punts.
I quina és la meva previsió? A veure, sobre el paper, qui hauria de guanyar és França. Quin és el problema? Que justament és la que no vull que guanyi. Anglaterra tampoc em fa el pes, he vist els seus jugadors massa hooliganitzats. Per tant, si teòricament la final hauria de ser Anglaterra-França i guanyar França, a mi m'agradaria que la final fos Bèlgica-Croàcia i que guanyés Bèlgica. Si no, que guanyi Croàcia. Així que quin problema no? Crec que guanyarà França però vull que ho facin els belgues... Ostres, el dia que sigui Catalunya qui jugui el mundial, no sé com aniré de revolucions, però pot ser una tensió bestial!!
Doncs au, després d'un rècord dins aquest blog, amb 11 entrades consecutives!!! arriba una parada obligada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada