diumenge, 22 de juliol del 2018

MUNDIAL DE RÚSSIA (5 i prou)

Quan ja fa una setmana de la final del mundial, toca veure com va acabar. Com ja havia comentat a la darrera entrada sobre el tema, creia que guanyaria França, tot i que no ho volia. Doncs presagi complert, aquest cop sí. Els francesos van eliminar primer Bèlgica (oooooh) i la final la van guanyar contra Croàcia (més ooooooh)!!
A veure, no es pot dir que no sigui just. Segurament han estat un dels tres equips que més bé han jugat (els altres dos són el segon i tercer classificat). I és evident que han fet molt bons partits, com quan van passar per sobre d'Argentina i la segona part contra Croàcia. Increïble com un marrec de 19 anys, Mbappé, ha corregut i jugat com els àngels en aquests dos partits i algun altre. Si no es perd, pot ser un dels millors del món en poc temps. Llàstima que entre els diners del PSG i que caigui en mans de mals equips el poden torçar. Però si acabés, no sé, per exemple, al Barça (jejejeje), ja tenim substitut de Messi al 100%.
Croàcia, sots-campiona. Gairebé tothom que conec anava amb Croàcia, uns servidor també, és clar. En ella veiem el què podria ser un dia la selecció catalana. Un país petit, amb un bon equip, amb treball, i que aconsegueix arriba a la final i disputar-la durant molts minuts. Quina llàstima, però quina il·lusió i quants somnis llençats a l'aire...
Els tercers, Bèlgica. Llàstima que no van superar els francesos quan van tenir l'ocasió, però han estat sense dubte, una de les dues revelacions del campionat. També amb un equip ben treballat, amb molta feina, han arribat a les portes de la final d'un mundial, demostrant que no cal ser cap súper-potència futbolística i nacional per a aconseguir èxits. I sí, també m'agradaria tenir en Hazard o en De Bruyne al Nou Camp, és clar!
I així, després d'un mes, després de 64 partits, s'acaba un nou mundial. Ha estat interessant, gens avorrit. Esperarem 4 anys pel següent. A Qatar, quina tel·la...Potser Catalunya encara no hi serà, però esperem que estigui a punt.
Què? La porra oficial que feia? Mmmmmm.... sense comentaris...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada