dimecres, 4 de juliol del 2018

MUNDIAL DE RÚSSIA (3)

Ja només en queden vuit. Disputats els vuitens de final, uns continuen, i altres tornen capa casa; alguns ben orgullosos i amb el cap ben alt, però d'altres amb la cua entre les cames.
No sorprendré a ningú si un dels moments més especials va ser l'eliminació de "la roja" a mans de la súper potència futbolística anomenada  Rússia. El més graciós és que els havia envaït l'eufòria en veure's dins una meitat del quadre molt més assequible (Croàcia i Anglaterra serien els ossos del seu grup, mentre que  a l'altra meitat hi havia Brasil, Argentina, Uruguai, França i Portugal). Ja es veien de nou a la final, però no comptaven amb dues coses. La primera, que hi ha altres equips que també juguen (en aquest cas eren els amfitrions, els russos), i segon, que els partits s'han de guanyar, i la veritat és que els espanyols han fet pena. A la fase de grups, dos empats i una victòria a Iran amb un gol de rebot. Contra Rússia o ho van fer millor; un empat a un i eliminats als penals, però és evident que s'esperava que juguessin millor. Rússia també era horrorós, no jugaven a res, però van tenir la sort del penal (gràcies Piqué), i la solidesa defensiva. Total, que Espanya cap a casa...
Pe la resta, cal comentar Colòmbia i el seu defensa golejador, en Yerry Mina. A can Barça esperaven que fes un bon mundial, que pugés de preu i fer una bona venda. Però clar, després de veure'l, penses si no és millor quedar-se'l, perquè pot arribar a fer-ho encara millor. Però segur que se'l treuen de sobre; no és mediàtic, i volen brasilers, com si això fos garantia; sembla que també fitxen Lenglet, però, qui diu que és millor el francès que el colombià. Jo no.
Destacar l'eliminació de Portugal (adéu Cristiano), però també d'Argentina. En aquest cas, el millor és saber que en Messi ja està de vacances. Perquè de debò, el joc de l'equip argentí ha estat per plorar. queda clar que Messi és el millor del món, però necessita un equip al darrere que el recolzin. I han seguit els gols als minuts afegits i que han donat molta emoció (Bèlgica, Colòmbia...)
Sobre la meva porra oficial, res a dir perquè vaig fatal, i el meu pronòstic que vaig fer a l'anterior entrada, dir que cinc encerts totals (dels que volia i creia que passarien), dos a mitges (o volia o ho creia: Rússia i França), i només un error total: Suècia. Seguim amb els pronòstics dels quarts de final:
Uruguai - França:  URUGUAI (vull, però serà difícil; si Mbappé juga com l'altre dia...)
Brasil - Bèlgica:  BÈLGICA  (vull, però crec que serà BRASIL)
Rússia - Croàcia:  CROÀCIA (vull i crec)
Suècia - Anglaterra:  ANGLATERRA (vull i crec)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada