dijous, 17 de desembre del 2020

25%

Un cop més, i ja en van... ???? ens tornen a manar que es faci, com a mínim, un 25% de l'ensenyament en català. Primer va ser quan les famílies que volien ho podien demanar i les escoles estaven obligades  a complir-ho. Ara la "justícia" espanyola (dos paraules clarament oposades) diu que ho hem de fer totes les escoles. 

I un cop més, ha sortit totes les organitzacions, institucions, personalitats a posar el crit al cel, a què això no pot ser, a demostrar que no és cert que no aprenguin castellà, blablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla...

No hi ha manera. Per demostrar que som catalans, sempre hem d'estar justificant-nos, demanant permís a Ecspanya, a demostrar que som bona gent... Podem deixar de fer això i tirar pel dret? Per defensar Catalunya, només estem els catalans! Quina mania en esperar que hi hagi altra gent, digues-li Espanya, digues-li Europa, ens escoltin, dialoguin i prenguin decisions favorables a nosaltres. Quants morts més hi ha d'haver? Quants atacs nazis més hem de patir? Quantes mentides més hem d'escoltar? Quant menyspreu més hem de tolerar?

La qüestió és clara. Si demanem que els polítics desobeeixin, nosaltres què hem de fer? Encara no ens hem adonat que no són ells 'exemple a seguir? Som nosaltres qui empeny. El primer d'octubre va ser possible perquè nosaltres vam apretar, no va ser pas cosa seva. Si nosaltres apretem, però apretem fort, ells s'han de moure. Si nosaltres no fem res, ells es quedaran a la seva poltrona.

Per tant, si això del 25% tirés endavant, pregunta't mestre, tu què faràs? Claudicar o enviar-los a pastar fang? És que és així de senzill. Jo no ho faré pas, és més, encara faré les classes de castellà en català. Ens hem de plantar, hem de dir que no, que prou. Si no ho fem, no vulguem esperar que els inútils dels nostres partits polítics ho facin. Amb la d'escoles que no fan ni un 25% en català, ara nosaltres hem de fer-ho en castellà? No em facin riure. Desobediència, i ximpum, no cal més. I fins el final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada