divendres, 11 de desembre del 2020

1111

És coneguda la meva mania estadística amb aquest blog. Des de fa molts anys, he celebrat les entrades rodones, algunes vegades comunicant-ho, i d'altres fent un recull d'articles recordant efemèrides diverses. L'última celebració fou l'entrada 1.000, tota una fita. En canvi, aquest cop no vaig dir res quan vaig arribar a les 1.100 fa ben poquet. Tenia en ment una nova efemèride, més curiosa: l'entrada 1.111, aquesta mateixa. 

És un número ben curiós, la veritat, i més si penses que fins que es torni a produir, i això seria la 2.222, he de publicar tantes entrades com les que porto ara mateix!! Crec que és massa utòpic...

Havia pensat que per celebrar aquest número tan singular, podria fer un recordatori de es entrades semblants a aquesta en el primer miler. En aquesta entrada em centraré en les primeres i en una propera entrada l'altra meitat. Anem a veure quines van ser.

Entrada 111: CANVIS (1/2/2009) Una entrada molt llunyana, de fa més de deu anys, i molt curta, on feia referència al canvi de disseny del blog, una cosa que faig de tant en tant (la darrera justament quan vaig arribar a les 1000 publicacions). En aquell moment, vaig incorporar un gadget que es tractava d'afegir frases de la llei de Murphy. No sé què n'he fet d'aquelles frases, eren molt divertides (algunes).

Entrada 222: NEWTOWN (16/12/2012) Un record a la tragèdia (una altra) ocorreguda en un institut dels USA, una altra animalada de sonats ianquis, on encara està permesa la tinença d'armes en mas de qualsevol bèstia sonada. Em semblava recordar que aquesta entrada també apareixia en un recull especial del blog però no l'he sabut trobar.

Entrada 333: MILLOR SER PETIT QUE GRAN (7/1/2014) Caram, una entrada on explicava les sensacions de la tornada a gaudir de la cavalcada de Reis de Barcelona. Mentre el MEC era més petit, havíem anat a la de Nou Barris, però aquell va ser el primer any de la cavalcada de la ciutat.

Entrada 444: OFENSIVA (28/7/2015) n aquesta entrada enumerava diverses situacions on s'atacava Catalunya, la llengua... Parlava de què cada vegada hi havia més atacs... i estava encara al 2015!! Jajajaja... si ho arribo a saber!!!

Entrada 555: SESSIÓ DOBLE (18/6/2016) on feia referència a dues pel·lícules de sofà vistes en poc més de 24 hores aprofitant que estava de Rodríguez: una de la saga de X men i una altra del planeta dels simis (que ara penso que no les he vistes totes).

I fins aquí el primer resum per celebrar aquetes 1.111 (una mica de tot: una entrada sobre el propi blog, una altra de món i escola, quotidià, Catalunya i cinema) A veure si hi ha sort i cauen exemples de cada etiqueta!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada