dijous, 4 de gener del 2018

MÉS DEL MATEIX

Comencem forts el nou any. Durant aquestes darreres setmanes anava visionant gràcies de nou al web www.seriesencatala.tv la vuitena part (o més nen dit, la primera part de la vuitena) de The walking dead.
No ha estat la temporada més decebedora, només cal recordar l'entrada de The walking dead - Z, però clar, la cosa no està per fer salts d'alegria. Aquesta nova tongada de capítols té moments força interessants i entretinguts, combinats amb altres força prescindibles, però el problema és un altre. Tens la sensació de que estan allargant descaradament la trama. Ja fa força temps que estem presenciant la lluita entre dos bàndols, el del Rick i el d'en Negan. Un continu de "ara et dono jo, ara em dónes tu". I quan semblava que aquesta temporada era ja el desenllaç... PATAPAM, tot torna a estar igual que al principi. És qüestió d'anar passant capítols i no avancem. Tot continua igual. I clar, arriba un moment que penses que ja n'hi ha prou de la broma. Quan ahir vaig veure el darrer capítol, o més ben dit, a mesura que l'anava veient, ja m'adonava que això acabaria igual que fa mesos que ens trobem. No s'ha arreglat res de res, de manera que la propera tongada d'episodis, seguirem tenint més del mateix.
La màgia de les primeres temporades, on la presència dels caminants era principal, i les lluites entre els principis dels protagonistes i les seves reaccions morals eren el més interessant, s'ha anat esbiaixant fins trobar-nos en una sèrie de lluita entre clans, amb algun zombi per allà al mig molestant. 
Entenc perfectament que els fans dels còmics, de la història original estan no decebuts, sinó molt emprenyats, i a les xarxes i per tot arreu demanen la dimissió dels guionistes actuals. No sé com acabarà això. Per ara, esperem que els nous capítols que han d'arribar en un parell de mesos, donin un veritable tomb a la sèrie o que siguin ja el punt i final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada