dilluns, 7 de novembre del 2022

PARALLELES

Després de The house of dragon, i mentre vaig enllestint el final de TWD, i veient Els anells del poder, he tingut temps per una sèrie més familiar, Paralleles. Arribada a través de la plataforma Disney*, es tracta d'una sèrie francesa de ciència ficció, de només sis episodis, i que posa en pràctica la famosa dita de "Allò bo, si és beu, dues vegades bo". A veure, no és que sigui bona d'allò que en diem, bona-bona, però almenys distreu força. Diríem sense voler ser classista, que per ser francesa, està prou bé. Sí, podria passar per americana perfectament, per com estan cuidats els detalls, per un càsting ben fet, etc. Sé que queda fatal això que dic, i la veritat és que evidentment, no pel fet de ser nord-americana, vol dir que estigui ben feta. No és això, però els que anem mirant sèries d'aquest tipus, ja ens entenem què vull dir.
Una colla d'amics, celebren un aniversari dins un búnquer abandonat (tot molt normal fins aquí), fins que un soroll estrany fa que tres d'ells desapareguin i aparegui un home enlloc seu. De seguida veiem que aquest home és un dels nois però amb vint o trenta anys més. Al cap d'una estona, tornem al moment del búnquer i qui ara desapareix són els altres dos. Ens trobem llavors, seguint el fil de dues trames que coexisteixen en universos paral·lels, i al llarg dels capítols miren cada un de tornar al moment zero, a la normalitat.
Història interessant, a la qual es podria treure molt més suc, però sis capítols no donen per massa més que provocar el conflicte i arreglar-lo. Molt bona interpretació dels actors i actrius principals i secundaris, i bones subtrames (una mica vistes, però que sempre acompanyen bé). Com deia, sense ser res de l'altre món, res espectacular, tampoc es queda curta i compleix amb escreix el seu propòsit d'entreteniment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada