dissabte, 27 d’abril del 2024

SANT MEDIR, MEDIR, MEDIR

Cap de setmana a dos mesos vista de l'OBJECTIU MONTSERRAT. I com plou... al Pirineu!! Maleït sia! Avi era el dia destinat a fer tres trams seguits (2-3-4), l'1 de maig per buscar una alternativa diferent a l'etapa 5 i un dia de maig per fer el segon tros de tres juntes (3-4-5). Però les previsions de pluja per aquest quatre dies (dissabte fins dimarts) feien desconsellar la caminada. A punt d'arribar a l'hora prevista del final de l'excursió, no ha caigut ni una gota, excepte a zones de muntanya i Lleida. És evident que no em podia arriscar, però toca els nassos. A creuar els dits perquè dimecres no plogui i poder fer els tres trams, buscar un dia per buscar l'alternativa i a veure si segueix encaixant.

Entremig de tot això, almenys he convertit aquesta en la primera setmana de tres visites al gimnàs per anar caminant i agafar el màxim de ritme per aguantar. En les 4 setmanes que han passat des de l'última etapa de l'objectiu, he mirat de seguir treballant aquest aspecte, i prendre-m'ho seriosament.

I a més a més, degut a l'activitat d'escola de la ruta (així com l'any passat vam fer Torre Baró - Mundet), he fet dues vegades el camí de Sant Cugat a Sant Medir, que forma part del tram 1 de l'OBJECTIU. Un dia per preparar la ruta, un dia amb els nois i noies del curs, i d'aquí tres setmanes, tercera i última vegada amb l'alumnat de tot el cicle. L'hauré fet tres vegades en un mes i mig, que serien uns 10 km per cada una. Així que no es pot dir que no m'estigui entrenant. Clar que el ritme de caminar amb els nens i nenes que sol no és el mateix, però tot sigui per fer que aquestes cames aguantin el dia D.

El camí de Sant Cugat a Sant Medir forma part de la clàssica que he fet tants anys, bàsicament la part fàcil (no hi ha la pujada de Collserola ni després la baixada salvatge). Seria el tram que hauria de fer a velocitat endimoniada el dia que toqui fer-la. Com a extra, en aquesta activitat ens desviem per veure l'ermita de Sant Adjutori i el Forn Ibèric, unes indicacions que he vist mil vegades passant per allà, però que mai hi havia anat. Ara això també està fet. I re més, a esperar que dimecres no plogui, si us plau!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada