dijous, 28 de gener del 2016

EL RETORN DE X-FILES

Doncs una mica decebut. Potser té a veure que m'havia passat set hores dins un autocar (en dues tongades de 3 hores i mitja), però la veritat és que l'esperadíssim retorn de X files, 13 anys després de l'emissió de l'últim episodi, em va deixar igual. Tenia ganes de tornar a veure-ho, de saber per on anirien els trets en aquesta nova temporada.
El primer que et ve al cap quan t'expliquen aquest retorn, és que tenen ganes de fer diners altra vegada; aprofitar la il·lusió dels fans i les expectatives creades per treure'n el màxim profit. A nivell professional dels actors, també fa tota la pinta, ja que aquesta dècada sense expedients, no han fet res que mereixi ser destacat.
Per tal de trencar totes aquestes idees, calia que el guió fos genial, que fos tot el màxim de versemblant, que enganxés, que sorprengués... i la veritat és que res de res. El primer episodi vol explicar el retrobament dels personatges i la justificació de que tornin a treballar junts. Per a mi, tot molt forçat, acabat de qualsevol manera i amb la sensació de ser un seguit de "pegotes". El segon episodi, vol tornar a ser un cas a investigar, però tens la sensació de veure més del mateix.
Espero que ben aviat pugui tornar a escriure una entrada dient que han reconduït la situació, però ara mateix, està clar que la màgia de les temporades anteriors estan a anys llum de distància d'aquest retorn, que fa gràcia, però ara mateix sembla totalment prescindible i evitable. Tant de bo hi hagi un tomb i torni a il·lusionar-me!! THE TRUTH IS OUT THERE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada