dissabte, 23 de juliol del 2016

A LES 23h

Fa pocs dies es va anunciar els horaris dels dos partits de la Supercopa d'Espanya, que han de jugar Barça i Sevilla. ja he comentat altres vegades que quan un mateix equip guanya lliga i copa, aquesta competició no s'hauria de jugar, però clar, money is money.
El què em va cridar l'atenció va ser l'hora en què es jugarà el partit de tornada, al Nou Camp. Atenció: dimecres 17 d'agost... a les... 23h! Ho han tornat a fer! L'any passat va ser igual, i recordo que la imatge deplorable del dia era veure milers i milers de persones, molts turistes i altres no tant, caminant a quarts de dues de la matinada per la Diagonal, ja que els transports públics, com és habitual, a aquella hora dormen, com hauria de fer tothom. A veure si els mandataris de la ciutat se'n recorden i hi posen remei, perquè és una patètica imatge de la ciutat, i per la canalla, no té nom.
La qüestió és... com es permet que es faci un partit de futbol, encara que sigui en ple agost a aquestes hores? La Federació Espanyola de Futbol, que és la que ho decideix, diu que com que és una data UEFA, les normes diuen que no es pot jugar cap altra competició a aquella hora. Doncs la solució és fàcil, no? O bé canvies de dia, o bé jugues a les 16h, que el Camp segur que s'omplirà igual. Però clar, interessen més els ingressos televisius que el sentit comú o el respecte als aficionats.
L'altre tema que em ve al cap, és el de la ja famosa reforma horària. una llei que està a punt apunt de sortir de l'ou i presentar-se al parlament de Catalunya. U dia en parlarem amb més profunditat, ja que molta gent confon això de la reforma horària en tocar només els horaris de les escoles, i evidentment és molt més que això. I un dels factors determinants, és justament, el de 'oci. Per exemple, els horaris de les televisions, que consideren el primme time a partir de les 22h, o coses com aquestes del partit de futbol. Mentre l'oci comenci tard, la gent anirà a dormir tard.
La pregunta clau serà, sense dubte, què és primer, l'ou o la gallina?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada