dimecres, 20 de juliol del 2016

HEM VOTAT DE TOT

"Hem votat de tot". Aquesta és la pírrica frase que diu en Francesc Homs davant l'allau de preguntes sobre si és cert que alguns dels diputats de CDC al congrés espanyol han votat per PP i C's en unes vicesecretaries.
Com es pot ser tan rònic, fals, mentider, i tota la llarga llista d'adjectius que es podrien arribar a utilitzar. M'importa un rave si a canvi d'aquests vots aconsegueixen res. M'importa un rave la llibertat de vot. M'importa un rave les contrapartides. M'importa un rave si aquests càrrecs no són res. A patir d'ara també m'importa un rave tot el què tingui a veure amb CDC, PDC o com la vulguin anomenar.
La veritat és que no ho entenc. Bé, una mica sí. Entenc a totes aquelles persones que fa mesos que diuen que d'aquesta gent no te'n pots refiar. Tan fàcil que era fer-los callar i demostrar que el país estava davant de qualsevol trifulca política de pixarrí. Tan difícil era fer com ERC i votar en blanc? De debò, quina diferència hi hauria hagut? En un moment com l'actual, en què els independentistes tenim els nervis a flor de pell, en què mirem amb lupa qualsevol decisió dels partits sobiranistes... es pot saber quina lògica els ha dut a fer això? Valia la pena sentir-se dir el nom del porc, saber que han decebut a milers de persones... tan poc els importa això? Com és que no veuen que s'estan enfonsant amb gestos com aquests? Si algun dia hi ha eleccions serioses a Catalunya, en quin lloc es pensen que quedaran? S'ha acabat el seu lideratge, el seu messianisme. S'han convertit en una colla de ningús. Que vagi votant partits espanyols (perquè si ho hagessin fet per PSOE o podemites seria el mateix), encara que no comporti res de res, i ja veuran com acabaran.
I si us plau, no us excuseu amb què "els altres no havien fet cap oferta, i ara es queixen". Oferta? Oferta de què? No hi haurà mai cap oferta de part de cap partit espanyol que s'encamini a donar-nos la independència! Deixem-nos d'històries! que deixin d'enganyar-nos, si us plau! Ja tenim prou amb les mentides d'Espanya, no en volem de catalanes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada