dimarts, 5 de juliol del 2016

IT FOLLOWS

Feia molt i molt temps que no veia una pel·lícula de terror. I davant d'una estona de planxa, l'escollida va ser "It follows". N'havia sentit a parlar bé, en l'aspecte que la deixaven com a bon exemple de terror. Un cop vista, cal dir que déu n'hi do, et pot arribar a posar nerviós, és cert. D'aquell nerviosisme que et fa mirar darrere teu quan sents un soroll.
Punt fort: apart, com he dit, d'intranquil·litzar-te, destaca el fet que ho aconsegueix sense sang i fetge. Estem acostumats a veure sèries i pel·lícules esquitxant la càmera. Doncs aquesta ho fa tot molt més psicològic, demostrant que es pot fer por sense esquarterar ni tallar caps.
Punt feble: una mica massa adolescent. Tot i que la trama provoca que el desencadenant de la por sigui un fet típicament adolescent, el poc fons dels personatges fa que no empatitzis massa amb ells. El final, queda obert perquè no pot quedar d'una altra manera, però faltaria una mica d'explicació del perquè. Segurament, seria tan "cutre" que prefereixen no anar per aquest camí.
En definitiva, bé, recomanable, amb algun però.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada