divendres, 1 de setembre del 2017

QUANT ODI

Cal deixar clar que en cap cas vull barrejar la desgràcia que vam patir el 17 d'agost passat amb el procés independentista. En cap moment he notat que cap dels integrats de la part catalanista volgués fer-ho. Però no ens podem quedar de braços creuats quan veiem com, des del bàndol espanyolista, han utilitzat l'atemptat i les víctimes per tal de lluitar contra Catalunya.
Només he de dir que ho trobo d'una vilesa tan enorme, que és una manera de fer vergonyosa, indigna i puc afegir que inhumana. Com es pot aprofitar la desgràcia per fer política d'aquesta manera, i seguir escampant mentides i més mentides. La veritat és que em fa molta ràbia el què estan fent molts mitjans de comunicació i molts personatges televisius. Mentida rere mentida, falsejant documents, fent públic i donant per bones informacions falses, no desmentir res davant els medis espanyols, i més, i més, i més... De veritat ens odien tant com per fer això? És que me'n faig creus, de veritat. Ens poden odiar, maleir, tenir-nos ben lligats i units al seu estat depriment i corrupte; però utilitzar els morts i ferits d'un atac gihadista,... és que per més que hi dono voltes, no ho puc entendre. L'odi els ha corcat el cor, la ment i l'ànima. Han creuat la línia de la decència moral, i l'únic que haurien de rebre de part nostra és el nostre absolut menyspreu i desig de què ho acabin pagant algun dia.
Si han estat capaços d'això, què ens espera en els propers 30 dies? Perquè si els seus atacs han de ser cada vegada més viscerals, ja ens podem preparar,,, Ara més que mai, cal vèncer de debò i treure'ns de sobre aquesta colla d'indecents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada