dijous, 7 de setembre del 2017

XOC DE TRENS

Finalment estem arribant gairebé al final de la història. Ha arribat el famós "xoc de trens" que fa
temps que s'estava anunciant, i d'una manera o una altra, el procés acabarà. Pot acabar de tres maneres:
1- Aconseguim votar l'1 d'octubre i guanya el sí: passem d'un procés a un altre, però que no té aturador. Es proclama la independència i e munta un ciri d'enormes dimensions. Caldrà seguir treballant fort i lluitar contra tots els elements, però sols hi ha un camí.
2- Aconseguim votar i guanya el no: entrem en una depressió nacional tan gran que no aixecarem el cap en anys. Serem la riota d'Espanya i ens escanyaran amb tota la seva força fins a deixar-nos ben escurats, arruïnats i demacrats.
3- No votem i tirem pel dret: veure el mateix que opció 1.
4- No votem i ens ofeguen: veure el mateix que l'opció 2.
El què està clar és que estem al final d'una fase i davant nostre se'ns obre la porta a una dimensió desconeguda. L'estat segueix fidel a les seves idees, i seguiran dient que no a tot, amenaçant, insultant, multant i intentant parar-nos de totes les maneres. Són capaços de fer molt mal, ja ho hem vist altres vegades, mentint com a dimonis fins la sacietat. L'espectacle dels partits unionistes i amics (CSQEP), era denigrant. Després són ells els ofesos i els què demanen seriositat. Fa anys que Catalunya demana una solució, dialogar... I la resposta sempre ha estat una portada als morros. I ara es fan els ofesos? Què ens ofereixen? És que no ens volen oferir res de res! No entenen res o no ho volen veure. El seu honor i altives els impedeix baixar del burro i parlar decentment. Només saben dir que no, prohibir i desqualificar.
A pocs dies d'una nova Diada, que espero sigui més multitudinària que mai, un cop més, la imatge valdrà més que mil paraules. Sortim de nou tots al carrer, demostrem la nostra força, la nostra voluntat i fermesa, i seguim treballant per guanyar la nostra llibertat. Ara que per fi els nostres mandataris se l'estan jugant, donem-los motius per fer-ho amb valentia.
Cada dia serà més emocionant que l'anterior, més perillós, més il·lusionant i més tens. Tocarà ser forts i mantenir-se amb el rumb fix, decidits a anar fina al final. Mai hi hem estat tan a prop, o ara o mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada