dimecres, 7 de març del 2018

EXPOSICIÓ A WESTEROS

Quan ja només quedava una setmana per tancar, vaig acostar-me fins el Museu Marítim on hi havia instal·lada des de l'any passat una exposició sobre "Joc de trons". Gairebé a última hora, però o em podia deixar perdre l'oportunitat de veure què s'hi mostrava.
Per començar, com si fos una atracció, et fan passar en una saleta on en un pantalla veus un recull d'algunes escenes (tres minutets), i quan s'obren les portes, vas seguint per diferents ambients que volen representar cada un dels escenaris més importants de la saga. A cada espai, hi ha els vestits dels personatges i en alguns, també detalls, espases, accessoris... Sobre els primers, cal destacar que realment, veus el vestit exposat, i saps perfectament quin personatge és, ja que a part d'estar molt vist a la sèrie, estan col·locats en el típic posat del personatge en qüestió. I sobre els segons, cal dir que les espases fan il·lusió, així com la mà d'en Jamie o els ous de drac.
Un altre dels aspectes que fan aquesta exposició més interactiva, són per exemple, algunes de les fotos que et pots fer. Apart de la clàssica assegut al tron de ferro, hi ha una molt original en què gràcies a un joc de miralls, sembla talment que estiguis escalant el Mur. I com no, una foto que et fas i apareixes a la sala de les cares de Bravoos.
La visita va dura una hora, comptant l'estona a la zona de merchandising, que la veritat, no era massa espectacular, me l'imaginava amb molta varietat i moltíssima quantitat. I no era així, era força normaleta. La veritat és que se'm va fer curt, i potser m'esperava alguna cosa més. Però bé, no deixa de ser una bona experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada