dimecres, 12 de desembre del 2018

NENS PRODIGI O PARES BABAUS?

Darrerament i per motius obvis hem estat cercant alguns jocs de taula adients per demanar als Reis i poder jugar a partir del 2019. A partir d'una llista inacabable, anàvem eliminant els que veiem clarament que no encaixaven massa i ens vam disposar a buscar pel youtube els que ens semblaven més o menys correctes.
Ens trobàvem bàsicament dos tipus de vídeos explicatius: els d'organitzacions o botigues especialitzades que te'ls expliquen amb tots els ets i uts, i per una altra banda i vet aquí la nostra sorpresa desagradable, ens trobem a nens (sols o en grup) davant la càmera explicant el joc. Nens i nenes des de 4 a 12 anys, fent vídeos de youtube, en aquest cas per explicar un joc. Bé, de fet el motiu no importa gens. El què fa vomitar és bàsicament l'exposició dels menors a internet, promoguts pels seus irresponsables pares, que amb l'etiqueta autoposada de moderns, guais i tecnològics, emmerden els seus fills en un món de likes i dislikes que l'únic que aporten són addiccions i problemes. No m'estranyaria gens que els pares d'aquestes criatures fossin dels que quan han de signar permisos de les seves escoles pels drets d'imatge, posin que no permeten que l'escola els gravi i en faci ús pels seus esdeveniments. normalment, aquests tipus de pares, són així d'incoherents i estúpids.
Els pseudoperiodistes del Periódico ja en van fer un article fa més d'un any titulat: ""Yotube, la fábrica de niños prodigio", demostrant un cop més la seva incultura i ignorància. Mozart era un nen prodigi. Dir que aquests titelles esclavitzats i lobotomitzats ón nens prodigi és un insult per la intel·ligència, la cultura i l'art de la humanitat. Però clar, què es pot esperar del Periódico sinó excrements?
Doncs res, cal seguir aguantant que hi hagi aquests progenitors que facin creure als seus fills que són grans i poden fer coses com aquestes. Seguim cremant etapes, seguim fent l'imbècil. #etfelicitofill

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada