dimecres, 5 de desembre del 2018

TEMPORADA AMB DOS FINALS

ATENCIÓ, AQUESTA ENTRADA CONTÉ MOLTS ESPÒILERS... QUEDES AVISAT!
Puntual com un rellotge va arribar a les pantalles la nova temporada de The walking dead. Després de temps reclamant el final de "més del mateix", començàvem en un moment en què els dolents ja no hi són, i en Rick intenta que tothom s'uneixi per a un futur millor.
Però de cop i volta... patapam! Gir absolut del guió. La mort a mitja temporada del protagonista principal ens deixa un nu panorama al davant. Bé, qui diu mort, diu desaparició del personatge. S'obren noves incògnites. Com reaccionaran tots els companys a a questa nova situació? Qui agafarà el lideratge del grup? Serà el mateix o serà tot diferent? I quan encara t'estàs fent aquestes preguntes, va i et foten un salt en el temps d'uns quants mesos? un any? on ens trobem la seva filla ja crescudeta i en un nou paradigma dels diferents territoris.
Resulta que sembla que estan tots barallats i tothom va pel seu compte, sense pensar massa els uns en els altres. La Maggie tampoc hi és i en tots els capítols no s'arriba a dir on és o què li ha passat. Per una banda, estàs content perquè per fi deixa de ser el mateix, una queixa molt repetida a les últimes temporades, però per altra banda, empipa una mica no haver vist la degradació fins arribar a aquest punt, veure com cada un dels personatges vivia la mort del Rick i com ho gestionaven. Podrien haver tret força trames si haguessin continuat.
Però han preferit saltar-se uns quants passos, introduir gent nova i deixar-no amb uns interrogants al cap que ves a saber si ni ells mateixos en saben la resposta. Així que sensacions contraposades, però que no evitaran seguir-ne l'evolució quan estrenin la continuació de la temporada. Sense ser diferent, és diferent, així que, seguim...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada