diumenge, 29 de maig del 2022

FINAL DE TEMPORADA

Una setmana després de perdre la Champions a Turí, el Barça s'ha proclamat campiona de la Copa de la Reina, acabant la temporada amb tres dels quatre títols: lliga, copa i supercopa, amb els números estratosfèrics de victòries i gols ja coneguts.

Futbolísticament, no tenia molt color jugar contra l'Sporting de Huelva, que tot i que hem seguit demostrant que ja no tenen les cames fresques (lògicament), ens hem imposat amb un contundent 6 a 1. Jugades interessants, domini, però la victòria ha estat conseqüència lògica de la qualitat, gairebé sense forçar la màquina, i a mesura que les andaluses s'anaven desgastant, han anat caient els gols. Segurament el més interessant ha estat els millors partits d'Engen amb la samarreta del Barça. han trigat en arribar, però potser ho ha fet en el millor moment. Els partits de Pina també fan plantejar que potser la pèrdua de la Jenni no sigui tan greu. I Martens, que després de la lesió, ha tornat a tope.

Moralment ha anat bé. Tot i que res pot treure les males sensacions de Turí, no era gens fàcil jugar al cap de 4 dies contra el Madrid la semifinal. I allà van demostrar que tenen força mental per superar adversitats. Contra un dels equips que més ens han complicat la vida aquest any, les vam ofegar i no les vam deixar jugar. realment, no es van creure que podien fer el mateix amb el Lió, i per això va anar com va anar.

Punt i apart és el tema del lloc, el dia i l'hora de la final. Us imagineu la final de la Copa del rei masculina un diumenge a les 11'30h en un camp de segona i sense el titot del rei? Oi que no? Doncs per aquells que encara es pensen que s'està igualant l'esport entre homes i dones, aquí hi ha una bona mostra de com el "macho ibérico español" tracta el tema. Ah, i sense VAR, no fos cas... Jo personalment hauria preferit no jugar la final i perdre la copa que no pas jugar-la i guanyar. Hauria estat un cop d'efecte important, amb molta repercussió i hauria deixat en ridícul la federació ecspañola. Peròno s'han atrevit.

I ara a esperar. Aquests propers dies s'anunciarà qui continua i qui marxa. Ja se sap quela Melanie es retira (gran Alèxia fent-li aixecar a ella la copa), i que la Jenni se'n va és un secret a veus. Però què passarà amb Leila, Martens, Crnogorcevic...? Fa una mica de por perdre segons qui i no sé si els reforços seran prou potents com per compensar les baixes. En parlarem, amb el rerefons de l'Eurocopa, que començarà el juliol. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada