dimecres, 14 d’agost del 2013

ARRIBA EL 15

Ja n'és arribat el 15 d'agost. Avui s'acaben de preparar i engalanar els carrers de la Vila de Gràcia per a la Festa Major. Un any més, no falta a la cita i enmig de l'estiu calorós, trobem aquesta setmana plena de festa i emoció assegurada.
Abans d'una nit que per a molts serà força llarga, tindrem assaig a la plaça. Aquest és un assaig que tots els que l'hem viscut el temem, donada la precarietat de l'ambient, la calor, la gent... Tot i així són assaigs que han aconseguit grans proves al llarg dels anys.
Demà a les 8 del matí, les traques (uf... a Roquetes no se senten) donaran pas a les matinades. El dia 15 és el dia dels cercaviles; matí i tarda; curt i llarg; de compromís i de castell. També és dia per felicitar els membres de la colla encarregats de guarnir la plaça, i que "contra viento y marea" any rera any se superen. El dia 16 és més relaxat, tot i que tindrem un altre assaig a plaça.
El cap de setmana és l'estrella, amb la Baixada del Pilar, la Diada de Vigílies i la del diumenge. Ara sí, es pot anunciar el 2d8f, 5d8 i 7d8. O ens preparen alguna sorpresa d'última hora? Precisament aquest dissabte farà deu anys exactes del primer 4d8 descarregat per la colla. I des d'aquell llunyà 17 d'agost de 2003, cada any l'hem aconseguit (justet els primers anys, i amb solvència a partir del 2006).
La resta de la Festa major, sense castells, a gaudir-la, amb els jocs d'aigua, l'animació d'en Jaume Barri, la nit de barra
i els actes de l'ANC, entre ells la cadena humana del dia 20.
BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada