dijous, 15 d’agost del 2013

TRAVESSERA AMB TORRENT DE L'OLLA

Travessera de Gràcia cantonada amb Torrent de l'Olla. Sí, allà on hi ha la pastisseria Montserrat... Típic i tradicional punt on durant el cercavila de tarda de la Festa Major, alçàvem algun pilar o castell.
No ens enganyem, els veterans de la colla recordem aquesta cruïlla on fa nou anys vam carregar un pilar de 4 amb el Montxi i l'Òscar de segon i terç respectivament. Segurament ara sembla poc creïble, però és cert. tots tenim al cap aquella imatge de l'Òscar intentant agafar l'enxaneta que va decidir baixar per la via ràpida.
Però la tècnica d'enguany volia també trencar el mite d'aquesta cruïlla de camins tan nostrada. Avui, hem descarregat el dos de set "pim pam, aquí et pill, aquí et mat". Pensar que només fa un any que ja destacava aquest castell com a punt final del cercavila del 2012. I ves per on, aquesta vegada el fem no com a traca final, sinó allà al mig del carrer, com si res. Sí clar, si es descarrega el dos de vuit folrat a la sortida del meto del Guinardó, perquè no es pot fer un pis menys al mig del carrer un 15 d'agost? Quantes més sorpreses ens esperen fins a final de temporada?
Apart d'aquest fet, ja hem superat el primer dia. Castells interessants (un altre 5 de 7 a plaça en acabar el cercavila, castells de sis amb nous castellers, els pilars...) Demà Sant Roc, assaig i a pel súper cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada