diumenge, 11 d’agost del 2013

BIBERÓ ROCK

Després de gairebé un any des del descobriment d'aquest festival, finalment, del 5 al 9 d'agost vam anar a Can Joval, la casa de colònies on es celebra el Biberó Rock Festival.Es tracta de cinc dies en una casa on s'organitzen diverses activitats familiars. L'estructura bàsica és la de dos tallers pel matí (en un es construïen una mulassa i uns capgrossos i l'altre era de circ, de jocs cooperatius...), seguits d'una estona de piscina.La tarda començava amb una sessió de contes, una altra estona de piscina i un espectacle d'animació de qualitat (Carles Cuberes, Jaume Barri. Kumbes del Mambo...) I a la nit, un altres espectacle per als nens. Quan aquests eren dormits, els mateixos animadors feien algun altre concert per als grans.
Realment és una proposta molt interessant, xula, enriquidora i divertida, tremendament recomanable. ja que passes uns dies de vacances amb altres famílies, i amb unes activitats molt bones (personalment no em van agradar gens Les princeses barbudes, i justament va ser el dia que va venir tv3 a gravar) També va ser força horrorosa l'última nit (per als grans), ja que van venir uns grups que no tenien massa a veure amb l'ambient; crec que aquí va ser on van punxar més els organitzadors. La resta, és a dir, el 90% de les activitats, fantàstiques.
Amb tota seguretat, si fóssim més extrovertits, ens ho hauríem passat encara més bé, segur, però aquesta tendència a passar desapercebuts aquí no era del tot adient. També és veritat que els artistes i els seus amics feien molta pinya entre ells i es notava massa la diferència entre els que pertanyen al món de l'espectacle i els que no. Prò hem aprés força coses, així que... mola, mola el biberó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada