divendres, 2 d’agost del 2013

DIÜRNA I FAMILIAR

Avui m'ha cridat l'atenció aquest titular del 324.cat: "Gràcia enllesteix la festa major més diürna i accessible"
He llegit la notícia (ho podeu fer, si voleu...) i com sempre, no diu res fora de l'habitual: que si les dates (quina mania en dir que les festes comencen el 14!!!), que si el pregoner, que si la sostenibilitat, els carrers, bla bla bla...
Però el què m'ha sorprès no ha estat el contingut de la notícia, sinó el titular. I és que allà on m'arriba la memòria, al llegir-lo, he tingut un dejà vu (o com es digui). He posat "festa major de gràcia" al cercador de la web, i d'any en any, ens trobem:
3/08/2012: "Gràcia presenta les festes més solidàries i accessibles" (Dins la notícia fa referència a que es promouen les activitats diürnes)

Clar. Davant d'aquesta reiteració, un es podria imaginar que després de tots aquests anys insistint en el mateix, a Gràcia ja no hi deu haver cap activitat a la nit, i que tot es fa de dia, perquè si cada any es va promocionant les hores de sol...
O potser és que periodistes i cares visibles de la Festa sempre diuen el mateix... per queda bé? No ens enganyem, si la nit de les festes de Gràcia no hi fos, desapareixeria la Festa Major, perquè els números no sortirien per enlloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada