dissabte, 5 d’octubre del 2013

MJ 15 ANYS: ANIVERSARI

Anys i anys... per molts anys! Món Jove ha començat avui a celebrar el seu quinzè aniversari. El 21 i 22 de novembre de 1998 van tenir lloc les primeres convivències de la seva història, i des de llavors, un bon grapat d'activitats, molt diverses també entre elles, s'han anat succeint fins avui dia.
Aquest aniversari m'agafa ja en el segon any des de que vaig desvincular-me (no emocionalment, però sí oficialment). Així que avui he anat a la festa com a convidat (també com a papi del cole), però clar, hi ha un bon tros de mi que està amb Món Jove forever.
I és forever perquè MJ ha estat l'entitat a qui més anys hi he dedicat (13 i mig). Cert és que té un component que els altres (Foc Nou, Carme i Pineta) no van tenir mai, que és el factor de feina. Al ser mestre de l'escola, la implicació ha estat total (com sempre) però diferent si més no... A qui s'ha assemblat més és A Foc Nou, no només perquè tots dos són part d'una escola, sinó perquè hi he estat part activa en el seu naixement i creixement.
El dia d'avui m'ha fet reflexionar en molts aspectes relacionats amb MJ al llarg d'aquests anys, i alguns tindran la sort (per a mi) de ser analitzats blocairement. Prenem-nos doncs, aquest article, com el capítol zero, però d'una mini-sèrie...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada