dijous, 31 d’octubre del 2013

GUAU

Aquests dies no paro de donar voltes a una notícia que es va publicar a principis de setmana:
 Toma castanya (i més en un dia com avui, 31 d'octubre). Només ens faltava això: un transport públic car, de mala qualitat, amb poc servei, incivisme a tota hora... i ara a més a més, ens afegeixen els gossos. Independentment de la poca gràcia que pot fer, ja que és ben coneguda la meva relació poc afectuosa amb aquest animal, s'ha de veure aquesta idea des d'una visió imparcial.
Us imagineu els gossos en aquells vagons plens de gent? És un perill.
Us imagineu estar assegut i trobar-te el morro d'un gos (d'aquests més grans) davant teu? És amenaçador.
Us imagineu la típica baralla entre gossos (que tots hem presenciat al carrer, quan els amos han d'estirar amb tota la força de la corretja)... us la imagineu aquesta escena en una andana, en un vagó?
Hi ha adults, però també hi ha nens, a qui els incomoda tenir un gos movent-se al seu voltant. Poden fer por.
Per no parlar de la sensació de que et comenci a ensumar amb aquells morros que els ha posat vés a saber on.
NO
No pot ser que això sigui així. Evidentment que hi ha amos de gossos que farien bé les coses i els portarien lligats, educats, etc. Però el món és ple d'injustícies en què paguen justos per pecadors.
Evidentment que hi ha molts actes incívics al metro a solucionar més importants que aquests. Però llavors, potser que solucionin aquests actes abans d'afegir més problemes.
I una cosa que també em fa ràbia, la gent de les associacions en defensa de gossos, etc. Es pensen que si estàs en contra d'això, ja ets una espècie de "toreru" que gaudeix amb el patiment dels animals, et criminalitzen d'una manera bestial, com si fossis un maleducat i una mala persona... No poden entendre que hi ha persones a qui no ens agrada estar al costa d'un gos? Tampoc m'agrada estar al costat d'un d'aquests amb la música a tot "taco", o amb els peus al seient del davant, o fumant, etc... Em fan la mateixa ràbia, però és el què deia, que dediquin temps, mitjans, persones i diners a solucionar problemes, i no a crear-ne.
I que no em vinguin amb els drets dels gossos... Tenen els seus drets, sí, però no poden passar per sobre dels de cap persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada