dilluns, 2 de setembre del 2019

QUATRE DE NOU

Podria estar parlant del castell que va intentar Vilafranca i carregar la Vella l passat Sant Fèlix. Però
no, quatre de nou fa referència a un altre tema. I és que quatre punts són els que ha aconseguit el Barça en les tres primeres jornades de lliga.
Primer partit, derrota a San Mamés amb un golàs d'Aduritz que acabava de sortir al camp. Segon partit, victòria solvent (5 a 2) davant del Betis, però començant perdent. I dissabte, empat amb l'Osasuna, remuntant un 1 a 0 altre cop i deixant-se empatar. Podem dir que estem al començament, que només portem 3 partits i que no passa res. Però és que se'n poden treure ja algunes sensacions.
Preocupa que en tres partits ens hagin fet 5 gols, tenint el porter i la defensa que tenim. No és possible que si ens xuten 5 cops ens facin 5 gols. Preocupa, però és la línia més fiable a hores d'ara, tot i que Semedo té un dia bo i un de dolent. El mig del camp no estan agafant el comandament dels partits. De Jong encara està tendre, i Sergi  Roberto, no sé, però els tres partits titular, tenint Rakitic, Arthur i Arturo Vidal a la banqueta, és si més no, molt criticable. Els tres suplents segur que no ho fan pitjor que el català. Si més no, igual, però de totes maneres, no s'entén que hagi estat titular els tres partits tenint aquest fons d'armari. Altre cop, les rotacions de Valverde són paper mullat (Aquí podríem afegir Umtiti).
La davantera és un altre tema. Messi, Suárez i Dembele lesionats. Pim pam pum. Això ha donat tot el poder a Griezman, que dels tres partits només ha lluït en un. L'han acompanyat Rafinha (com Semedo) i Carles Pérez, que és tot il·lusió, però li cal encara temps. Apareix llavors la figura del juvenil Ansu Fati, debutant, el golejador més jove del barça, però que els mitjans i el propi club estan començant a desgraciar. Que el deixin tranquil. Que continuï al Juvenil, al B o on vagi millor, però que no aparegui tant, perquè s'estan creant unes expectatives que l'únic que faran si això continua així és destrossar-lo.
Avui finalment s'acaba el mercat de fitxatges. Un estiu que no passarà a la història pels fitxatges de Griezman o De Jong, no... Passarà a la història pel ridícul de la directiva culé, per l'esperpèntica demostració de poca dignitat. Perquè és absolutament indigne que es vulgui tornar a fitxar Neymar amb tot el què va provocar el seu fitxatge, amb la seva marxa al PSG, les seves denúncies, les seves festes brasileres i bogeries diverses. Francament indigne que en Bartomeu s'ho hagi ni tan sols plantejat. Un cop més, una directiva que no està a l'alçada del club, demostrant com se li'n refot l'opinió del soci i aficionat.
Ara dues setmanes de repòs de lliga, a veure si es posen les coses a lloc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada