dissabte, 7 de setembre del 2019

UN NOU ESTADI

Inaugurat a finals d'agost, l'estadi Johan Cruyff està destinat a substituir el Miniestadi. Aquí jugaran
els seus partits l'equip juvenil del Barça, el Barça B i, com no, el femení. I com que aquest cap de setmana ha començat la lliga, amb partit a casa, doncs, ja l'hem anat a estrenar.
Coses positives:
- És nou, es nota, i ha quedat força maco al costat de l'estat rònic en què es trobava el Mini-estadi.
- Hi ha bona visió, fins i tot de les primeres files.
- Hi ha espais tapats, de manera que quan plogui, ens podrem tapar (i quan faci sol també), no com passava a la ciutat esportiva.
- Hi havia més afició, i se les animava força, no hi havia aquell silenci d'abans. Ara bé, veurem si d'aquí dos o tres mesos continua havent-hi 5.000 persones...
- I és clar, les noies s'ho mereixen!!
Coses negatives:
- S'han acabat els partits gratis. Esperem tenir sort en la compra a través dels carnets del que disposem de tant en tant, però sembla que la compra estarà força controlada.
- Les jugadores ara sí que ja són inaccessibles. Quan jugaven a la ciutat esportiva, et podies acostar, fer-te fotos, etc. Ara això s'ha acabat.
- Els accessos. Arribar encara, perquè és esglaonat, però per sortir d'allà... un calvari d'embussos de cotxes! Volen que la gent hi vagi en transport públic... molt bé! Doncs no facis l'estadi a Sant Joan Despí! Des de casa tenim 1 hora i 10 minuts (mínim!), mentre que en cotxe, no arriba als 20 minuts... Sense comentaris.
Sobre el partit, també hi ha algunes coses a comentar... Jugàvem contra el recentment ascendit de segona, Club Tacón. Res a dir, si no fos perquè és l'equip que ha comprat el Real Madrid, i aquest serà el seu nom a partir de la propera temporada (serà interessant veure què faran si torna a baixar a segona!). Amb els diners del Florentino han comprat a tres bones jugadores (Jakobson) però clar, el Barça, si estan endollades, no hi ha qui les pari. Així que resultat, 9 a 1 i capa casa! Molt bones sensacions! I això que tenim encara la Vicki i la Lieke lesionades, i la Jenni i la Hamraoui van sortir al segon temps...A veure si aquest any sí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada