dimecres, 17 d’agost del 2022

BIG SKY (2.2)

Acabada la segona part de la segona temporada de Big Sky. Recordo que ara hi ha certa tendència en algunes sèries en partir les temporades en dues parts, no sé però per quins motius. La qüestió és que pocs mesos després de veure'n la primera part, ara ja la podem donar per finalitzada.

En aquella entrada comentava que hi havia els rumors de que no es faria tercera temporada, tot i que deixaven temes oberts. Ara mateix puc desmentir les dues coses. Sembla que sí que hi haurà tercera temporada, però aquesta segona ha acabat tancant-ho gairebé tot. Que queden temes? Sí, però són temes de continuïtat. Le trames principals es poden donar per tancades. I com està passant en moltes altres sèries, més val tancar.la que deixar-la oberta per no seguir rodant la continuació; és cutre i irrespectuós amb el públic.

Així doncs, com a anat aquesta mitja temporada? Doncs bé, força bé. Big sky va ser per mi una troballa agradable en l'univers de sèries actuals. En disposar de poques plataformes i poc temps, vull encertar bé les sèries que miro. I la veritat es que no m'equivoco massa. també és cert que jugo a segur. En aquest cas, les intrigues d'aquest poble de Montana i els seus protagonistes són força interessants i atraients pel públic amant de les sèries de polis i lladres. Aquesta té l'encert de l'entorn, l'ambient general del territori, i bones idees i ben lligades, que s'agraeix.

També és destacable el càsting, ja no només per la sempre Lagertha, sinó pels seus secundaris, sobretot en aquest cas, dos dels dolents, la Ren i el seu guardaespatlles. La veritat és que el paper d'ella és un caramelet i l'actriu el broda. La dobladora també té bona part de mèrit, segur. Però la manera d'encarar les situacions, freda, cínica... és ideal. Desapareixen el grup d'adolescents, que tan bon joc van donar a la primera tongada de capítols, però que han sabut eliminar per no causar cansament. Tot plegat està ben plantejat. Suposo que no quedarà tan amunt en el rànquing com l'any passat perquè ha perdut la sorpresa, però no la descarto que arribi encara ben amunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada