dilluns, 30 d’octubre del 2023

TRUQUEN A LA PORTA

Després de No one will save you, i abans de tornar al cinema per la porta gran, he aconseguit veure la darrera pel·lícula de M. Night Shyamalan, Truquen a la porta. Ostres, no ´se què té aquest director, però les seves pel·lícules em tenen sempre intrigat, fins al punt de voler-les veure com sigui, algunes en pantalla gran, d'altres en pantalla petita com és aquest últim cas. Fins i tot la que està considerada el seu gran fracàs, Airbender, per mi és, no diré bona, però sí especial i súper emocionant. Per desgràcia, ens hem quedat sense continuació, no s'atreveix (això és el què em penso). Doncs amb la quantitat de pel·lícules de merda que hi ha al mercat, no entenc com no s'hi llença. Bé sí, pels diners que costaria i que potser no recuperaria.

El sisè sentit, Senyals, L'incident, El bosc, La jove de l'aigua, Old...tantes i tantes pel·lícules que flirtegen entre la por i el suspens, l'emoció i els nervis, la sorpresa i l'espant. Crec que hi ha pocs directors dels quals hagi vist tantes pelis (exceptuant els grans, clar)

En aquest cas, trobem a una parella d'homes que passen les vacances en una casa enmig del bosc i apareixen de manera violenta a casa seva quatre desconeguts que els diuen que són gent normal com ells, però que han tingut una visió. La humanitat quedarà destruïda si no mor un d'ells tres. Han de decidir qui morirà. Si no ho fan, aniran passant desgràcies fins l'Apocalipsi final. Com és normal, no s'ho creuen i els prenen per bojos, així que... és veritat el què diuen que està passant o s'ho inventen?

No seré jo qui expliqui com continua ni el final. En aquest cas, no puc fer espòilers com altres vegades. L'emoció està servida. La intriga i els nervis estan sobre la taula, i les sorpreses que van passant a mesura que passen els minuts de la peli, li van donant aquest toc Shyamalan tan habitual i fantàstic. Tots els ingredients per passar una estona (no puc dir bona, perquè clar, et posen nerviós i intranquil), però ja s'entén que paga la pena veure-la per viure de nou aquests nervis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada