dimarts, 18 d’agost del 2015

ALGUN DIA SERÀ L'ÚLTIMA

No tenia previst tornar a parlar del Barça en tan poc temps. Però el desenllaç dels dos partits de la Supercopa tenen molt de suc.
Per començar, esperar amb tota la meva ànima que algun dia no juguem més aquesta competició, pel fet de què ja no juguem competicions espanyoles. A partir d'aquí, està clar que aquest any, l'Athletic és just vencedor; bàsicament perquè ens va fer un 4 a 0 al partit d'anada.
Quin desastre de partit! Amb la de coses interessants que es podien fer (malgrat la pluja) i jo pendent de la televisió per veure aquell simulacre de joc. Quanta feina que té per fer el Luis Enrique si vol redreçar la situació.
Renoi amb el Ter Stegen! Ja vaig pronunciar-me en favor seu enlloc del Bravo, però ostres... en dos partits li fan 8 gols... com vols que el defensi? I el mateix per Bartra i Vermaelen, que em cauen bé, vull que els vagi bé, però el 4 a 0 no els ajuda gens. I tres quarts del mateix per en Sergi Roberto, Pedro... Podríem arribar a pensar que el Barça té onze titulars i no té suplents, però ahir els teòricament titulars tampoc van ser capaços de guanyar el partit.
Es parlarà de l'àrbitre, del temps afegit, de l'expulsió de Piqué... però la realitat és que només vam fe run gol. No seria la primera vegada que hem de jugar contra un àrbitre i guanyem per golejada... Què hi farem...
Finalment, un altre comentari, encara que sembli oportunista ara que hem perdut. Si la Supercopa la juguen campió de lliga i de copa, com és que la guanya un equip que no ha aconseguit cap dels títols? Si un equip fa el doblet, doncs que es quedi la Supercopa i ja està! Però clar, i els diners dels drets televisius, què? Com sempre, "money makes the world go around".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada